Current Affairs Quiz-1
1.Daniel Negreanu and Phil Ivey are well-known names in which game?
ANS: Poker
2.Westeros is a fictional continent in which series of novel written by George R. R. Martin?
ANS: 'A Song of Fire and Ice' aka Game of Thrones
3.According to the classic proverb, what should you do if you can't beat 'em?
ANS:Join 'em
4.Stretching to 220 miles, which is the longest river in the UK?
ANS:River Severn
5. Which nation won the Euro 2012 football competition?
ANS:Spain
7.What is India's most successful sport in the Olympics?
ANS:Field Hockey
8.Which Hindu festival is celebrated over a 5 day period during mid-October to mid-November?
ANS:Diwali
9.Independence Day is one of three national holidays in India, on what date is it celebrated?
ANS:15th August
10.From which region of India does the dance form Bhangra originate?
ANS:Punjab

Please keep these guidelines in mind when commenting:
Stay On Topic:
Comments should be relevant to the blog post’s subject, focusing on SAP, Microsoft Dynamics 365 FO.
No Promotions or Spam:
Promotional messages, irrelevant links and spam comments will be removed to keep the discussion valuable.
Privacy Reminder:
Please avoid sharing sensitive or personal data in your comments.